דימום אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/12/2010 | 09:15 | מאת: א.א.

שלום רב, 4 ימים לאחר החזרת עוברים הופיע דימום מוגבר. וזה נמשך כבר 5 ימים שפתעום יוצאת כמות גדולה של דם אדום כהה. יש הפסקות בין לבין. אתמול היה לי חום 37.4 עם עייפות חזקה. היום מרגישה בסדר גמור. בזמן החזרת עוברים הייתה חסימה בצוואר הרחם הרופא אמר לי שיהיה טיפה דימום לא להתרגש.אולי יש לי זיהום בצוואר הרחם? אולי אני צריכה לפנות למיון? אודה לתשובה

01/01/2011 | 14:52 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לא.א. שלומות, מאחר והיום את חשה בטוב אין סיבה להניח שיש לך זיהום בצוואר או בחלל הרחם. אין צורך בשלב זה בטיפול נוסף פרט להמשך טיפול תרופתי וביצוע בדיקת בטא במועד המתאים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות