חזרה לטיפולי IVF אחרי הפסקת הריות-לידה שקטה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/12/2010 | 15:28 | מאת: נוש

שלום לצערי אני עומדת לעבור הפסקת הריון בשבוע 26 עקב מום בעובר, ההריון הוא הריון IVF יקר. כמה זמן אחרי הלידה ניתן לחזור לטיפולים? תודה מראש

25/12/2010 | 18:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנוש שלומות, בדר"כ במידה והפסקת ההריון עוברת ללא סיבוכים ניתן לאחר חודשיים לחדש שוב את טיפולי ה-IVF. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות