VF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

31/10/2010 | 08:29 | מאת: מיטל

שלום, אני חולת קרוהן ושותה כל יום אבקה הנקראת פנטסה. נמצאת כעת יומיים לאחר החזרת עוברים בעקבות טיפול IVF. האם עלי להפסיק לקחת את התרופה הזאת ? תודה רבה מראש,מיטל.

07/11/2010 | 18:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיטל שלומות, בשלב זה את יכולה להמשיך עם התרופה. במידה ותכנסי להריון צריך יהיה לבצע הערכה מחדש. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות