תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/09/2010 | 18:53 | מאת: ליר

אני בת 37 בקרוב , אם חד הורית לשני ילדים. לפני כשנה וחצי ילדתי תינוק לזוג מקסים - שמשתי להם אם פונדקאית , אני אישה מאוד פוריה , בטיפול הראשון של ההחזרה נקלטתי. אני יודעת שלתרום ביצית שלי זה שונה , אך מוכנה לעשות זאת. כמה כסף אקבל? איפה אפשר לבצע זאת חוקי? ולמי לפנות?

29/09/2010 | 18:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לליר שלומות, למרות שחוק הביציות עבר בכנסת עדיין הלוגיסטיקה של התורמות בארץ איננה ברורה. אני ממליץ לפנות לאחת מיחידות ה-IVF הפרטיות, מרכז רפואי הרצליה (HMC) או אסותא, ולנסות לקבל מידע שם. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות