תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/07/2010 | 21:17 | מאת: hj

שלום פרופסור אני בת 40 לאחר 7 טיפולי IVF , ב 3 הטיפולים האחרונים הטיפול התבסס על מחזור טבעי כי איני מגיבה לזריקות, ויש לי זקיק בודד טוב לא משנה פרוטוקול הטיפול. הביצית מופרת ומתחלקת טוב אך אינה נקלטת. הייתי בהריון טבעי לפני כשנתיים אך זה נפל בשבוע 7. הרופא המטפל המליץ על תרומת ביצית, שאלתי היא מה מבטיח לי את קליטת הביצית מתרומה כאשר הביצית שלי (למרות שאיני מגיבה לזריקות), היא מופרת ומתחלקת בסדר והאם לדעתך במצבי זה תרומת ביצית היא האופציה היחידה? תודה

31/07/2010 | 12:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לhj שלומות, לצערי לאור הנתונים שמסרת גם לי נראה שהאופציה היחידה למקרה שלך הוא טיפול עם תרומת ביציות. כל זאת בתנאי שהחלל הרחמי שלך הוא תקין (היסטרוסקופיה תקינה) והרירית שאת בונה עולה על 7 מ"מ. התנאי לקליטה במצב כזה הוא איכות גנטית טובה ובריאה של הביצית שלא תמיד קיימת בגילך. במידה ותרצי יותר פרטים אשמח להפגש איתך במרפאתי (טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות