תרומת ביציות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/07/2010 | 19:42 | מאת: אלון קורן

לפרופ' דב פלדברג, שלום! אני גבר בן 35, גיי, שמעוניין בתרומת ביציות לצורך הבאת ילד לעולם. שאלתי היא כזו- מי, לדעתך, עשוי לסייע לי בנושא? לאיזה גורם (אם ישנו כזה) עלי לפנות על מנת לקדם את רצוני? מדוע קופת החולים הכללית מאפשרת לנשים לקבל תרומת זרע בעוד שאינה מאפשרת לגברים לקבל תרומת ביציות? אודה להתיחסותך. אלון

13/07/2010 | 12:16 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאלון שלומות, תהליך קבלת תרומת ביציות וטיפול דרך פונדקאית הוא נושא מורכב למדי ונמצא בהישג יד בארצות מסויימות בחו"ל. אני מציע לקבוע תור מסודר למרפאתי (טל' 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ) כדי לדון על אופציות, עלויות ומגוון אפשרויות. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות