האם ניתן לבצע הפריה חוץ גופית של זרע וביצית זרים?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/07/2010 | 14:43 | מאת: dvir54

אנחנו זוג הורים לילד על הספקטרום האוטיסטי וקיים סיכוי לא מבוטל של 7% שהילד הבא יהיה גם בספקטרום. האם יש אפשרות בכלל בריאותית וחוקית/משפטית לסיטואציה בה נרצה לבצע הפריה חוץ גופית של זרע וביצית זרים? ואם יש כזאת אפשרות, האם בכלל אפשר לבדוק את הזרע והביצית ולנסות לקבל אותם מזוג שלמשל ילדיו נולדו בריאים?

05/07/2010 | 22:07 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדביר שלומות, קשה מאוד לענות על השאלה הזו באופן פשטני, אני ממליץ לך לפנות לייעוץ גנטי כדי לדעת מה הסבירות ליילוד פגוע נוסף ולפי הממצאים הללו להמשיך על המשך טיפול. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות