תרומת ביציות לאחות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/05/2010 | 22:58 | מאת: נטלי

פרופסור שלום, אחותי בת 41, גרה בצרפת, מנסה כבר שנים להרות ועברה הרבה טיפולים שלא הצליחו. אני בת 39.5, פוריה (2 ילדים בריאים), מאוד רוצה לעזור לה ולתרום לה ביציות. ניסיתי למצוא מידע בנושא, ולפי מה שקראתי אין בארץ אפשרות לתרום לבת משפחה. האם תוכל ליעץ לי כיצד ניתן אם בכלל ולמרות גילי המתקדם, לבצע פרוצדורה כזו, אם בארץ ואם בחו"ל. תודה רבה, נטלי

04/06/2010 | 17:34 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטלי שלומות, לצערי אין שום אפשרות לבצע את תהליך תרומת הביצית ממך לאחותך בארץ. יש מספר מצומצם של מדינות בעולם שהדבר אפשרי כמו קליפורניה שבארה"ב או הודו. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות