בדיקות הורמונליות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/05/2010 | 17:14 | מאת: ש

שלום פרופ', בת 44, בפברואר ניתוח להוצאת נגעי אנידומטריוזיס. להלן תוצאות בדיקות הדם ההורמונליות מהחודש: TSH - 1.88 LH - 17.3 FSH - 35.8 PROLACTIN - 164 בעוד שבדצמבר האחרון(2009) התוצאות היו: TSH - 1.18 LH - 3.2 FSH - 12 PROLACTIN - 273 א. האם התוצאות הגיוניות לשינויים כאילו לאחר 5 חודשים בלבד? ב. האם רצוי לחזור שוב על הבדיקות בחודש הבא? ג. האם ניתן להסיק מכך שתמו נסיונות IVF ולא נותר אלא רק תרומת ביצית? תודה על תשובתך

26/05/2010 | 19:37 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לש' שלומות, א. אני מניח שתוצאות בדיקות הדם קשורות לניתוח של אנדומטריוזים והגיל. ב. ללא צל של ספק רצוי לחזור על הבדיקות שוב ולאמת אותן. ג. במידה והתוצאות תהינה זהות - רק תרומת ביצית הינה הפתרון. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות