תרומת ביצית - פעם שנייה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/04/2010 | 11:30 | מאת: שירה

אני בת 35 סובלת מאנדומטריוזיס עברתי מס' רב של טיפולי IVF ובינהם 7 לפרוסקופיות ופתיחת בטן אחת,לאחר שכל הנסיונות כשלו קיבלתי תרומת ביצית בקפריסין, הריתי וכעת יש לי ילד בן 3, סימני המחלה התגברו ומזה כשנה אני מקבלת לוקרין אני מאוד רוצה ילד נוסף, הרופא אמר שהטיפול היחיד הוא כריתה מלאה של הרחם והשחלות אבל זה יהיה לאחר הריון, נותר לי עוד שלשה מחזורים של זריקת לוקרין אך אני לא מצליחה להשיג את הכסף הנדרש. האם יש מקום בארץ שאוכל לקבל תרומה בתקופה הקרובה? מה עליי לעשות במצב זה?

28/04/2010 | 21:48 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשירה שלומות, לצערי איני יודע איפה יש אפשרויות לבצע תרומת ביציות בארץ. תנסי להתקשר ליחידות IVF במרכז הרפואי הרצליה או באסותא - אולי שם תוכלי לקבל המלצות או פתרונות. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות