זרע

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

26/04/2010 | 11:42 | מאת: אורית

לבעלי יש בעיה בצורות של הזרע ותמיד העוברים שלנו לא היו טובים. השבוע המליצו לנו על תרומת ביצית כי אני בת 44 וחצי. רציתי לדעת איך אפשר לשפר את בחירת הזרע בהפריה והסיכויים שלנו להצליח בתרומה?

26/04/2010 | 22:14 | מאת: פרופ' דב פלדברג

אורית שלום, תכנסי לאתר של פרופסור ברטוב ושם תוכלי להתרשם מטכנולוגיה בבחירת זרע איכות. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

03/05/2010 | 18:34 | מאת: עינב

אנחנו עברנו את הטיפול אצל ד"ר גבע בקייב וההפריה במיקרומניפולציה נעשתה אחרי שבחרו לבעלי את הזרע על פי שיטת ברטוב בהגדלה. התוצאה הנפלאה בת חצי שנה.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות