כאבים אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

27/03/2010 | 19:08 | מאת: שירלי

היי. אני היום אחרי 4 ימים מהחזרה אחרי IVF יש לי כאבי בטן תחתוניים איומים שאלתי היא מדוע? והאם מותר לקחת משכחי כאבים כמו אדוויל?

01/04/2010 | 21:30 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשירלי שלומות, לא תמיד ברורה הסיבה לכאבי הבטן לאחר החזרת עוברים. אכן רצוי לקחת כדורים נגד כאבים מידי פעם ואין שום מניעה לנטילת אדוויל, אך במידה והכאבים לא ירגעו חייבים להבדק ע"י רופא מטפל, כדי לשלול סיבות אחרות לכאבים אלו. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות