תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/03/2010 | 15:57 | מאת: מיכל

אני בת 46 ביצעתי שני ניסיונות (אחד בקייב השני הפשרה בארץ), שניהם נכשלו. האם הכישלונות נובעים מהגיל,ולהרים ידיים האם לרופאים השונים העוסקים בתחום גישות טיפוליות שונות? מה לגבי תרומת ביציות בארץ? תודה

01/04/2010 | 19:17 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיכל שלומות, ראשית, גיל 46 לגבי טיפול בתרומת ביציות נחשב כגיל צעיר. כדי לעזור לך חייבים להתעמק בפרטי פרטים רפואיים טלנסות להגיע לטיפול המיטבי , והדבר שווה פגישה במרפאה ( 09-9581829). לגבי תרומת ביציות בארץ- החוק עבר ויקח קצת זמן עד שהחלק הלוגיסטי ימוסד. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות