כישלון מיקרומניפולציה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/03/2010 | 12:01 | מאת: א.

054605460546מה הן הסיבות האפשריות לכישלון בהפריית ביציות בשיטת מיקרומניפולציה? התקבלו מספר ביציות בשלות אך אף אחת לא הופרתה.במחזור טיפול הקודם כ 60% הפריות תקינות ומספר עוברים ב דרגה a תודה מראש על ההתייחסות

01/04/2010 | 21:14 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ל א. שלומות, בדרך כלל העדר ההפריה בביציות הבשלות והתקינות מצביע על בעיה מורכבת של הזרע גם לאחר ביצוע מיקרומניפולציה. יחד עם זאת במחזור הקודם הכל עבד טוב. כדאי מאוד לבדוק את הזרע שוב אבל יחד עם זאת את פרטי מחזור ההכנה של התורמת. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות