אסטרופם במקום גלולות לחיקוי מחזור טבעי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/07/2020 | 16:29 | מאת: שוש

שלום, בת 52, מתחילה פרוטוקול להחזרת בלסטוציסט אני ללא מחזורים כשנה מאז הלידה הרופא רוצה להתחיל באסטרופם כדי לחקות מחזור טבעי ולא גלולות- הוא לא הסביר למה בפעם הקודמת התחלתי בגלולות יאז- 1.מה דעתך? האם רצוי לחזור על הפרוטוקול הקודם שהצליח ולהתחיל בגלולות 2. מדוע הרופא רצה להתחיל באסטרופם? תודה

03/07/2020 | 06:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הגישה של רופאך היא נכונה. יאז זה גלולות למניעת הריון ובאישה ללא וסת אפשר לתת אותן לקבלת וסת לפני תחילת הטיפול באסטרופם: אפשר אבל לא הכרחי.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות