תרומה או טיפול עם pgd

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/11/2019 | 08:26 | מאת: יוצו

הי אהיה בת 43 באפריל בעברי 3 הפלות ואחד כימי מטיפולים לדעת הרופאים הכל תקין והסיבה היא הגיל וגיל הביציות.על מנת להשיג הריון ארוך בריא ושלם החלטנו על תרומה עד שפתאום אחד הרופאים העאלה הצעה שלעשות טיפול נוסף לגדל ליום 5 ולעשות pgd ואז להחזיר הוא טוען שהרזרווה השחלתית שלי טובה ןיש סיכוי. לפי דעתך באיזה מהמקרים יש סיכוי ללידה בריאה ?

08/11/2019 | 12:09 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין ספק שבתרומת ביציות יש יותר סיכוי להריון-בכלל ולעובר תקין-בפרט

08/11/2019 | 12:46 | מאת: יוצו

תודה רבה ועוד שאלה.... אמר שאם כל הבדיקות תקינות יש מצב שההפלות זה לא בגלל גיל הבעצית מה שלי נשמע מוזר אמר שאולי זה הרחם למרות שעברתי היסטרו סרופיה אבחנתית וניתוחית וusוהכל הכל תקין מנסיונך הבעיה בהפלות זה עןברים לא תקינים כרומונלית בגלל הגיל?

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות