אקטיבל והריון מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/01/2019 | 00:10 | מאת: אנבלה

שלום רב, אני בת 35 בבלות מוקדמת, אני אמורה להתחיל טיפול חלופי אקטיבל, האם זה יכול לפגוע הסיכויים להיכנס להריון בעתיד מתרומת ביצית? אם כן איזה טיפול הורמונלי חליפי עדיף לקחת? שאלה נוספת בדיקת amh יצא קטן מ 0.12 אבל פתאום קיבלתי מחזור תקין, מדוע קיבלתי מחזור? האם זה אומר שלמרות הבדיקה אני פוריה? או למה קיבלתי מחזור? תודה

02/02/2019 | 15:00 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אקטיבל אינו גורע מהסיכויים. אולי אפילו מוסיף כי שומר את הרחם במצב של פעילות. באשר לקבל וסת עם רזרבה שחלתית כה נמוכה, זה קורה לעתים אבל בודאי שאין בו לטפח תקוות שוא באשר ליכולתך להרות מהביציות שלך.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות