תרופות לטיפול בצרבות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/08/2018 | 11:08 | מאת: נטלי

שבוע 29 הריון ראשון הכל תקין. ברקע- אזופגיטיס קלה שטופלה רק במיקרה הצורך ב Nexium כעת בגלל ההריון החמרה בצרבות. אני נוטלת תוסף ברזל בגלל המוגלובין 11.8 ורמת ברזל 58. לפי ייעוץ של רופא גסטרו ניתן לקחת אחת משלושתם-- Nexium..Omepradex....Zantac מה דעתך ? איזו מבין שלושת התרופות עדיפה- גם מבחינת חוסר פגיעה בספיגת הברזל וגם מבחינת פחות נזק לעובר ?

30/08/2018 | 16:47 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטלי שלום רב, מתוך התרופות שמנית התרופה המועדפת היא Nexium של 40 מג ליום. במידה ויש צורך אפשר לעלות עד 80 מג ליום של כדור זה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות