נטילת מינון גבוה מידי/ נמוך מידי של אסטרופם

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/08/2018 | 21:50 | מאת: אושר עד

שלום, אני בתחילת הריון בשבוע 6, אחרי טיפולי ivf ואני נוטלת שני כדורי אסטרופם 2 מג' פעמיים ביום. הערב שכחתי אם נטלתי בערב כבר שניים, אז לקחתי אחד, ליתר בטחון. האם זה בסדר? זה יכול לעשות נזק? תודה רבה!

14/08/2018 | 20:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אין שום נזק שנגרם במידה ונטלת כדור פחות של אסטרופם. אנא היי רגועה והמשיכי בטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות