תרופות בהריון .........

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/08/2018 | 16:26 | מאת: גל

שלום פרופסור . אני בתחילת הריון . ויש לי התקפי חרדה מאז ההריון . אני לוקחת ציפרלקס 20 מג . וואבן כדור ליום 10 מ"ג . בדקתי בפורום של המכון הטרטולוגי ונאמר שם שניתן לקחת . לפעמים אני לוקחת כדור וחצי . האם יש נסיון של לידות תקינות עם הכדור הזה וואבן ? כי אני די הלחץ מזה שלא יעשה נזק. תודה מראש .

07/08/2018 | 16:59 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגל שלום רב, את יכולה להיות שקטה ורגועה לגבי 2 התרופות. במינונים של וואבן אותם ציינת אין שום נזק לא לך ולא לעובר במהלך ההריון. פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

09/08/2018 | 08:29 | מאת: גל

תודה פרופסור הרגדת אותי .

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות