תשובת סקירת מערכות שבוע 21

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/07/2018 | 18:12 | מאת: מרים

אני בשבוע 21 ויומיים. עברתי סקירת מערכות הכל תקין בתשובה רשום גם היחס- HC/AC= 1.05 לבדיקה יש גם כמה גרפים. טווח הגרף הינו בין 6% לבין 95% -והתוצאה הזאת נמצאת בקצה הכי נמוך של הגרף . 1-האם זה תקין או שיש איזו שהיא בעיה ? 2- העובר במנח עכוז -בדיוק כמו בסקירה הראשונה האם זה אומר שהלידה תהיה עכוז ?

07/07/2018 | 13:22 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למרים שלום רב, לצערי זה לא תחום התמחותי ועלייך לפנות בשאלה זו או למומחה לאולטרסאונד או לגינקולוג המטפל, העוקב אחרייך במהלך ההריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות