אוקסופורין 400 - תרופה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

09/05/2018 | 15:36 | מאת: גילי

שלום , אני מקבלת כבר חודש ימים תרופה שנקראת אוקסופורין מינון 400 פעמיים ביום בתוספת ויטמין E זה למטרה שהרירית תתעבה . קראתי שהתרופה אוקסופורין יצא מהשימוש וכבר לא משתמשים בה יותר כיוון שהיא לא מועילה !! 1. האם זה נכון ? 2.מה השוני בינה לבין אספירין שגם עוזר לזרימה הדם ? תודה .

13/05/2018 | 18:06 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגילי שלום רב, אכן נכון שתרופה זו יצאה מכלל שימוש ובינה לבין מיקרופירין (אספירין) אין שום הבדל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות