רזרבה שחלתית נמוכה אפס נקודה 13

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/02/2018 | 15:28 | מאת: אביבית

בת 40 נשואה פלןס ילד בן 6. רזרבה שחלתית נמוכה של 0.13. עברתי הפריה אחת נשאבה בייצית אחת אך ההריון כשל.האם כדאי להמשיך ולנסות.אציין שהתמיכה שקיבלתי הייתה אך ורק ביום ההחזרה זריקת אביטרל ויומיים לאחר מכן עוד זריקה אחת.האם התמיכה הזו מספיקה?

25/02/2018 | 19:20 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאביבית שלום רב, לפי הנתונים שמסרת הסיכוי להגיע להריון ולידה מהביציות שלך הינו מזערי ביותר. אי לכך המלצתי החמה הינה לפנות לתרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות