שאלה לגבי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/02/2018 | 12:36 | מאת: נטלי

באיזה שלב של החודש מחזירים עוברים מוקפאים שגדלו ליום חמישי ( בלאסטוציטים ). האם זה נעשה אחרי הביוץ ?

06/02/2018 | 18:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטלי שלום רב, יש שתי אפשרויות להחזיר מוקפאים (כולל בלסטוציסטים): 1. תוך הכנת הרירית ע"י כדורי אסטרוגן ונרות וגינליים של פרוגסטרון. 2. במידה והאישה עם מחזור סדיר עם ביוץ, יש להחזיר את הבלסטוציסטים ביום 5 לאחר הביוץ המאובחן. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות