בחירה נכונה של תורמת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/01/2018 | 13:46 | מאת: מרים

לפני תרומת ביצית סוג הדם שלי הוא B עם RH שלילי תורם זרע בחרתי B עם RH חיובי . לגבי התורמת- האם יש חשיבות לסוג הדם שלה ( A..B...) ול RH ? ואיזה סוג דם יהיה לעובר - כמו של התורמת או כמו של תורם הזרע ?

14/01/2018 | 18:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למרים שלום רב, במידה ותורמת הביציות תהיה עם סוג דם של RH+ הרי יהיה 50% סיכוי לילוד לקבל את סוג הדם שלה ו-50% של תורם הזרע. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות