החזרת עוברים עם הרדמה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/08/2017 | 00:48 | מאת: אילנה

האם החזרת עוברים בהרדמה משפיעה על העוברים או על תהליך ההשרשה ? האם יש נשים שסובלות מכאבים בזמן החזרת עוברים?

03/09/2017 | 18:31 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנה שלום רב, החזרת העוברים בהרדמה תורמת במידה רבה להצלחת הטיפול, בייחוד בנשים שסובלות מכאבים בזמן ההחזרה או ממתח נפשי רב. ההרדמה בשום צורה איננה פוגעת בסיכוי ההצלחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות