שכחתי רק להוסיף עוד עניין

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/08/2017 | 20:44 | מאת: NOT_FOUND

בס"ד לאחר כשבוע של נטילת הפרוגילוטון, חשה כאב סביר בשד הימני, ולעתים בחילה קלה וסחרחורת. האם זה נורמלי?שוב אציין כי נבדקתי לפני מס' חודשים והכל ברוך השם בסדר, תודה.

06/08/2017 | 19:04 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, כל החששות אותן את מתארת באספקטים הפסיכולוגיים והרגשיים הקשורים בטיפולים עם תרומת ביצית הינם שכיחים ביותר וחוזרים על עצמם אצל כל זוג חדש המתחיל במסלול זה. מתוך נסיון של 40 שנה בתחום אני חייב לציין שברגע שתחבקי את התינוק אשר יוולד לאחר טיפול זה, כל החששות וכל החרדות הקשורות לגנטיקה של הילוד יתפוגגו כאילו לא היו מעולם וילד זה, מבחינה מעשית ורגשית, הוא יהיה שלך כל כולו וכל יתר התסכולים ייעלמו כלא היו. בנושא התרופות, גם כאן אין שום חשש, כי את אמורה לקבל את הורמוני האסטרוגן והפרוגסטרון שמכשירים אתך לטיפול עם תרומת ביצית לתקופה קצרה יחסית ואין להם שום השלכות על בריאותך הכללית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

07/08/2017 | 22:41 | מאת: NOT_FOUND

בס"ד ד"ר יקר ממש תודה רבה על חוות דעתך מתוך ניסיון כה רב בשנים הרגעת אותי מאד, אפילו יותר מכפי שציפיתי

07/08/2017 | 22:43 | מאת: NOT_FOUND

בס"ד אודה לך ד"ר באם תתייחס לסימנים שאני חשה בעקבות נטילת הפרוגילוטון ותחווה את דעתך המקצועית. תודה.

08/08/2017 | 18:34 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, כל התופעות שציינת הינן תופעות שכיחות בנטילת הפרוגילוטון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות