תרומת ביציות בצ'כיה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/05/2009 | 00:44 | מאת: קרן

שלום לפרופסור פלדברג, ברצוני לשאול על תרומת ביצית בצ'כיה - זמן ההמתנה לתורמת? מחיר הטפול ? תודה רבה, קרן.

19/05/2009 | 22:11 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לקרן שלומות, כידוע לי תרומת ביציות בצ'כיה מתבצעת ע"י הצוות של הדסה ירושלים. עלייך לפנות למרפאת פריון בהדסה עין כרם ואני משוכנע שתקבלי את כל האינפורמציה הנדרשת. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פריון במסגרת הביטוחים המושלמים של כל קופות החולים וחברות הביטוח ליצירת קשר התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות