רמות נמוכות של E2 למרות ההזרקות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/07/2017 | 15:22 | מאת: מיטל

שלום רב, אני בת 42. עוברת טיפולי הפרייה. התחלתי להזריק בשבוע והפעם בניגוד לטיפולים אחרים הE2 כמעט לא עולה. ביום השישי של המחזור הוא פחות מ120. רציתי לדעת מה הסיבה לכך?

12/07/2017 | 19:40 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיטל שלום רב, בכל הגילאים ובייחוד בגילך אנו עדים לפרקים לחוסר תגובה מתאימה של השחלה להשראת ביוץ. לא תמיד הסיבות הן ברורות אך זה גם לא משנה מבחינה מעשית. אני ממליץ בחום לבטל המשך מחזור זה, להמתין לדימום הוסתי, לשנות את הפרוטוקול התרופתי ולהתחיל השראת ביוץ מחדש. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות