עליית ביטא תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/04/2017 | 08:12 | מאת: שירה

שלום פרופ', אני לאחר החזרת עוברים מתרומת ביצית. ביטא ראשונה לאחר 13 יום מההחזרה 237 לאחר 15 יום מההחזרה 506 לאחר 17 יום מההחזרה 1311 אסטרדיול 2627PMOL פרוגסטרון 84PMOL האם העלייה של הביטא תקינה? הוחזר עובר אחד טרי, התוצאה הגבוהה מראה על יותר מעובר אחד? אסטרדיול ופרוגסטרון תקין לשלב זה? תודה להתייחסותך

12/04/2017 | 17:21 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשירה שלום רב, עליית הבטא הינה תקינה לחלוטין והבחלט מתאימה להריון של עובר אחד, לאחר תרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות