עובר שלא מתפתח בשבוע מוקדם

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/03/2017 | 21:12 | מאת: גילי

שלום אני בשבוע 6 ויומיים אחרי תרומת ביצית. עשיתי בדיקת אולטראסאונד . אין דופק. אין שק חלבון וגם השק קטן יותר לגיל שלו. אך למרות ייעצו לי לבוא בעוד שבוע לבדיקה. הבטא בינתיים מכפילה את עצמה והיום היא 23000 ...ביום שישי היה לי דימום עם גושים וזה פסק. אין לי ציפיות שבעוד שבוע יתחולל נס ולעובר יהיה דופק וכו...האם זה נכון? ומה שעוד מטריד אותי אני אחרי תרומת ביצית..מה גרם לכך שההריון לא התפתח כמו שצריך? אולי הגיל שלי? תודה.

28/03/2017 | 19:19 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגילי שלום רב, אני ממליץ בחום, בניגוד לכל הסיכויים, לחזור כעבור שבוע על אולטרסאונד, כי לפרקים יש הפתעות חיוביות של ממש, בפרט כשהבטא הגיעה לערכים כל כך גבוהים. אין קשר לגילך ולהצלחת הטיפול, במידה והרחם הוא תקין, כי מה שקובע הוא גיל התורמת ולא גילך. אני כולי תקווה שתופתעי לטובה בעוד שבוע. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות