תרומת ביצית ומצב ריגשי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

14/02/2017 | 13:35 | מאת: רבקה

בס"ד שלום רב. לאחר שהוברר לי בבדיקות שאני נמצאת במנופאוזה (יחסית מגיל צעיר),הוצע לי פיתרון של תרומת ביצית. יש לי ברוך השם שתי בנות ( שנולדו באיי וי אף), ואני חוששת שהילד הנוסף לא יהיה דומה להן ושחלילה מבחינה רגשית יהיה לי קשה לאחר הלידה לקבל את זה שהוא גנטית איננו ממש שלי, למרות שאנחנו כמהים לילדים נוספים, להריון וללידה בעזרת השם. אני יודעת ששאלתי הינה יותר ריגשית מאשר רפואית אך מאמינה שנתקלת בחששות כאלו ואשמח באם תחווה את דעתך על כך עבורי. תודה רבה רבה על זמנך היקר.

27/02/2017 | 21:06 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרבקה שלום רב, מתוך נסיון של שנים רבות בטיפולי פוריות ותרומת ביצית אין לי ספק שלמרות החששות ברגע האמת בו יתבסס הריון מתרומת ביצית ויוולד ילד בריא, כל החששות מהאספקט הרגשי והחשש להתקשרות עם התינוק יתפוגגו ואתם תהיו משפחה מאושרת כמו כל משפחה אחרת והנושא הגנטי בהדרגה יירד מסדר היום ולא יגרום יותר למחשבות וחששות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות