כאבי מחזור לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/01/2017 | 18:29 | מאת: תימור

ד"ר ערב טוב חמישה ימים לאחר שהוחזרו לי שני עוברים אני מרגישה התכווצויות חלשות בבטן כמו לפני תחילת המחזור. יש לציין שאני לוקחת תמיכה. -האם ההתכווצויות מרמזות על כך שהטיפול לא הצליח? -ממה נובעים הכאבים אם אני מקפידה על שעות קבועות בלקיחת התמיכה? -האם בגלל שהרמתי את ביתי ששוקלת 20 ק"ג יכול להיות שפספסתי את ההשרשה?

28/01/2017 | 13:31 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לתימור שלום רב, בחלק מהמקרים לאחר טיפולי פוריות האשה חשה התכווצויות רחמיות המזכירות את המחזור הוסתי. הדבר איננו תלוי במאמצים או בצורת התמיכה הפרוגסטטיבית. אנא לא להיות במתח כי הדבר איננו מצביע על כשלון הטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות