נמצאת אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

18/01/2017 | 09:20 | מאת: לילך

שלום רב, אני בת 43 אחרי הרבה שאיבות. ביום שני הוחזרו לי שני עוברים טריים (יום 2). רציתי לדעת מה עליי לעשות או לא לעשות כדי שתהיה השרשה. אני לוקחת תמיכה - שני אסטופרם+שני קרינון. 1.האם מותר לי להתכופף? 2. האם מותר לישון על הבטן? 3. האם לפני ההשרשה מותר להרים שקיות דברים שקניתי מהסופר? 4. מה כדאי לעשות או לאכול כדי שתהיה השרשה?

28/01/2017 | 13:34 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללילך שלום רב, לגבי כל השאלות שציינת התשובה היא חיובית ואין שום מגבלות, כולל בנושא האוכל. הדבר היחידי המומלץ הינו להימנע מיחסים למשך 12 יום עד לבדיקת הבטא בדם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות