קבלת הורמונים בתהליך תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/11/2016 | 23:14 | מאת: רוית

שלום, אני בת 47, אם לבן ביולוגי בן 4 מivf ומעוניינת בילד נוסף, מפאת גילי האופציה היא תרומת ביצית. האם אקבל הורמונים כחלק מההכנה?

03/12/2016 | 13:30 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרוית שלום רב, ההכנה לתרומת ביצית כרוכה בטיפול הורמונלי ע"י כדורי אסטרוגן ונרות פרוגסטרון בלבד. אין צורך כמובן במתן זריקות להפעלת השחלה אלא בבניית הרירית הרחמית בלבד. אל דאגה והעומס ההורמונלי שניתן בהכנה כזו הוא נמוך ביותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות