התייעצות - תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/10/2016 | 15:02 | מאת: אורית

שלום, בת 46, מתעניינת בתרומת ביצית. בהיסטרוסקופיה אבחנתית נרשם: תעלת צואר הרחם לא תקין (isthmocele מניתוחים קיסריים קודמים). האם עם ממצא כזה של היצרות בתעלת הרחם יש סיכוי להקלט להריון מתרומה ביצית? שאלה נוספת: יש לי ילדים מהריון טבעי, האם הקופת חולים לא מאשרת את ההליך למי שיש יותר מ2 ילדים? תודה

09/10/2016 | 18:11 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורית שלום רב, אין שום מניעה להצלחה של טיפול בתרומת ביצית במקרה שלך. העוברים יוחזרו לחלל הרחם וכנראה תזדקקי לניתוח קיסרי במועד הלידה. אכן הקופה איננה משתתפת בהוצאות של ילד שלישי במקרים של תרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות