לידה

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

13/11/2009 | 20:41 | מאת: דנה

שלום אני רוצה לשאול שאלה שקצת מטרידה אותי את לידתי הראשונה ילדתי בניתוח קיסרי עקב מצג עכוז לאחר מכן לקח לי קצת זמן להכנס להריון שבהם ניסו הזרעה והסטרוסקופיה השאלה שלי היא שבצעו את ההזרעה היה מאוד קשה להגיע לרחם הדרך היתה קצת קשה וגם כן ההיסטרוסקופיה לא הצליחה האם דבר זה משפיע ללדת בלידה רגילה האם הדרך הזאת תפריע לעובר לצאת ??????הדפסת ההודעה

21/11/2009 | 09:51 | מאת: רינה שחר

דנה שלום בעיות בטיפולים אינם בהכרח סימן לבעיות בתהליך הלידה,איני יודעת מה היתה הסיבה לניתוח הקודם ויכול להיות שזה מה שיקבע את סוג הלידה בפעם השניה,את זה אפשר לברר אצל הרופא המטפל, כדאי לבדוק זאת מראש. בהצחה

מנהל פורום לידה טבעית