מחזור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

21/10/2013 | 12:45 | מאת: מרינה

שלום רב, ילדתי לפני כ 8 שבועות, לידה רגילה ( הריון שלישי) לא הנקתי , אבל היה לי חלב ולקח לי כ שבועיים לייבש אותו. עדיין לא קיבלתי מחזור וגם אין שום סממנים לבואו. מה הוא טווח זמן נורמלי ? מתי כדי לגשת לבדיקה? חשוב לציין שהייתי בבדיקה אחרי 6 שבועות והכל תקין. תודה

מרינה שלום הטווח לקבלת מחזור משתנה מאישה לאישה, באופן כללי מאחר ולא הנקת היה מצופה שתקבלי. חשוב לציין שהעדר מחזור לא מהווה אמצעי למניעת היריון, לכן אם אינך משתמשת באמצעי מניעה זה יכול להיות גם היריון.יתכנו מספר סיבות להעדר מחזור. כדאי לשלול היריון ואם בהמשך לא תקבלי מומלץ לפנות לבדיקת הרופא המטפל. שוש

מנהל פורום לידה טבעית