עוד שאלה על לידת לנלק

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

10/05/2012 | 10:55 | מאת: רחלי

אני חוששת מהשימוש באפידורל כי כידוע אפידורל משתק/מרדים כאב וחשוב לי לעקוב אחריו כדי לדעת על היווצרות של קרע ברחם ולהתריע בזמן. לעומת זאת חשוב שיהיה הכנה לאפידורל שבכל מקרה שאצטרך ניתוח שיהיה בהרדמה אפידורלית/מקומית ולא הרדמה כללית... אשמח לקבלת המלצתך/חוות דעתך בנושא ושוב תודה

16/05/2012 | 13:42 | מאת: רינה שחר

רחל שלום ההתלבטויות שלך רלוונטוית לחלוטין ואכן ההחלטות הרפואיות אינן פשוטות כפי שאת מבינה במקרים כאלה בני הזוג צריכים להחליט מהי ההעדפה שלהם ושוב חשוב להתייעץ עם רופא.

מנהל פורום לידה טבעית