מפחדת

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

14/01/2012 | 21:13 | מאת: אור

גיליתי שאני בהריון, זה הריון שני ואני רועדת מפחד פשוט כך!! החוויה של הלידה הראשונה חרוטה חזק בזיכרוני וקשה לי להרפות ממנה, היחס של הרופאים הזלזול והכאבים האיומים. קיבלתי זירוז בשל חשש לרעלת הריון והצירים הופיעו בערך כל דקה וכך שכבתי במשך לילה שלם במחלקת נשים( כי לא היו מיטות בחדר לידה) צורחת כל הלילה מכאבים בלי שום משכך כאבים, פשוט כי לא הוצע לי ואני לא ידעתי מה לבקש או אם זה אפשרי בכלל עד שהגיע הבוקר ולקחו אותי בהליכה לחדר לידה למרות שכבר הייתה ירידת מים וכל הדרך הרופא אומר לי שאני חלשה ואני לא אעמוד בלידה וכדאי שאקח אפידורל וכו וכו אני מפחדת מפחדת ברמות קשות מה עושים עם מי מתייעצים???0

30/01/2012 | 11:17 | מאת: רינה שחר

אני מצטערת שבאחור אני חוזרת אליך נראה שעברת חוויה לא נעימה כלל,אני לא יודעת מאין את בארץ , בד"כ במצב כזה כדאי שתיפני למיילדת הראשית במקום בו את מתכוונת ללדת,תספרי על החוויה שעברת,ויכול להיות שיששם גוף כל שהוא שעוסק בהפחתת חרדות אצלנו יש.תוכלי לשתף אותי בהמשך אולאי אוכל ליעץ לך עוד.

30/01/2012 | 20:46 | מאת: אור

רינה שלום, התחלתי לעבוד על עצמי בצורה מנטלית אני מנסה לנטרל את הפחדים ומנסה להתמקד בתוצאה הסופית והחיובית, אומנם זה לא קל לנוכח החוויה שעברתי אבל בהחלט עוזר אני מקווה שבחלוף הזמן הפחדים יתפוגגו לגמרי. אגב, אני מאשקלון וילדתי בבה?ח ברזילי האם זה נהוג לפנות למיילדת הראשית בבית החולים?

12/02/2012 | 13:30 | מאת: רינה שחר

ניתן בהחלט לפנות ואין שום בעיה עם זה.

27/02/2012 | 08:53 | מאת: שרון הרוש - דולה

הלידה היא תהליך טבעי, שכרוך הרבה פעמים בפחדים ובהרבה שינויים. חוויה של לידה מתוקנת, יכולה לשנות את כל התמונה, אם זה באמצעות דולה, או רכישת ידע, ביה"ח אחר, צוות אחר, אבל בעיקר עבודה של עיבוד הטראומה, עם גורמים מקצועיים. לידה יכולה להיות חוויה מדהימה. לכל עזרה שהיא, אשמח לעזור שרון הרוש - דולה 050-9913996

מנהל פורום לידה טבעית