קרוהן

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

15/05/2009 | 16:55 | מאת: almo

שלום . אחי, בן 25 חולה בקרוהן, מאז גיל 17 וחצי. המחלה הייתה באה והולכת עם הפוגות.לאחרונה המחלה החריפה. התחילו להופיע אבססים, ולפני שבועים וקצת הייתה לו נפיחות במפשעה, שהצריכה ניתוח להוצאת המוגלה. לאחר כמה ימיים של אישפוז שוחרר לביתו. 4 ימיים לאחר-מכן התחילו לצאת הפרשות ומוגלה מפתח הניתוח שעשה. ועכשיו הוא מאושפז באחד מבתי החולים בדרום. הרופאים בנתיים נותנים תרופות למינהם (אנטיביוטיקה, אימורן וכו'). אמרו לנו שהדלקת החריפה ומתרחבת. ובנוסף צינו שאולי יצתרך לעשות ניתוח (בסבירות גבוהה מאוד), בנתיים הם מגבשים חוות דעת. בקשתי היא: 1) כל מי שעבר אירוע דומה או אנשי מקצוע ומומחים, מה כדי לנו לעשות במצב כזה? 2) במידה ויצתרך ניתוח באיזה מוסד רפואי הכי טוב לעשות? ואיזה רופא הוא הכי טוב בניתוח שכזה? 3) איזה מרכז רפואי מתמחה ובעל ניסיון טוב בניתוח חולי IBD?

18/05/2009 | 13:34 | מאת:

על מנת לבקר את הטיפול אנא שלח סיכום רפואי והיסטוריה רפואית של אחיך. תוכל לשלוח באימייל או בכתובת http://www.m-opinion.com/p-215/?currency= במידה ואין בידך סיכום רפואי אשמח להפנות אותך לגורם מתאים.לאחר מכן כדאי לקיים התייעצות עם רופאים מובילים בתחום הזה. ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.