הרפס

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

09/07/2009 | 22:28 | מאת: חציצה במח

שלום! אני מקבלת מזה קרוב ל-חצי שנה, כדורי אציקלוביר 800 מ'ג ביום. הדבר ניתן לי על ידי רופא עור מומחה [שהומלץ על ידי הרופאה הפנימית שלי בקופ'ח]. הכדורים נועדו להפסיק את ההרפס סימפלקס ממנו אני סובלת כמה שנים. לאחרונה אני מאד חלשה, מתעייפת בקלות, שמנה - - - - אולי הכל תירוצים. [גם קודם לא הייתי טוויגי] אבל יש לי רושם שהאציקלוביר עושה את זה. האם אני צודקת? איך אפשר להתחזק? בקרוב אהיה בת 67, אני שוחה כ- 4 פעמים בשבוע, כ-3 פעמים בשבוע התעמלות פלדנקרייז או יוגה. אשמח לקבל חוות דעת. תודה, חציצה

21/07/2009 | 11:15 | מאת:

על מנת לספק חוות דעת ישנו צורך בסיכום רפואי מקיף, כולל כל תוצאות הבדיקות. אם אין לך נוכל להפנות לרופא מתאים ניתן לשלוח חומר דרך האתר www.m-opinion.com או ליצור קשר בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.