ניתוח ברך לחולה באהלרס דנלוס

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

08/06/2009 | 23:19 | מאת: בת-שבע

מחפשת רופא מומחה לפגיעות ספורט עם אהלרס דנלוס. מדובר בבחורה בת 22 שעברה השתלת ACL ותיקון המיניסקוס כולל קטיעה של חלק ממנולפני שנתיים. כיום המיניסקוס קרוע והברך לא יציבה. האם קיים ידע ספציפי בריפוי רקמות חולות ? האם ניתן להעזר באמצעי ריפוי המצמיחים תאים, משפרים זרימת דם וכו?

15/06/2009 | 21:37 | מאת:

זהו מקרה שכדאי מאוד להתייעץ עם מומחה מתאים. אנא שלחי סיכום רפואי כולל בדיקות וצילומים אם יש. תוכלי ליצור קשר בטלפון 039380260 או באימייל [email protected] ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.