שתלי PIP

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

15/01/2012 | 17:31 | מאת: מירב

שלום אני בת 28 עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני 6 שנים עקב הדבריםשנאמרועל שתלי PIP ניגשתי להיבדק וכרגע השתל שלי דולף ויש לי גושים בבית השחי ובחזה אני כרגע בהריון ולא יודעת מה לעשות יש רופאים שאומרים לעשות ניתוח דחוף ויש רופאים שאומרים רק אחרי הלידה האם השתל לא מסכןאת הגוף שלי בתודה מראש אשמח לתשובה מספקת

באופן עקרוני יש מקום להרחיק את השתלים האלה. אולם, אין הוכחה כלשהי שמעבר לכשמדובר בחומר שאיננו תקני שהוא אכן גורם לנזק כלשהו. לעומת זאת, ניתוח בתנאים של הריון, כאשר השד גדוש, ובכלל, חומרי ההרדמה שאמנן אינם מזיקים, אך עדיין הסכון בהם יכול להיות גבוה מהתועלת שבהוצאת השתלים בשלב זה. אשר על כן אני ממליץ, להמתין עד סיום ההריון, לא להניק את הנולד, ואחרי כחודשיים-שלושה, לעבור את הניתוח להוצאת השתלים, עם או בלי הכנסת שתלים חדשים, בהתאם לרצונך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית