שחזור עצב הפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/11/2011 | 13:15 | מאת: נוסעת

שלום , לפני ניתוח שכזה , לאחר כריתת גידול. ידוע לי על 2 אופציות לשחזור של דר' אייל גור ושל הר שי . אבקש לדעת ממך , איזה מהשחזורים מחזיר מהר יותר את הסימטריה לפנים , כולל חיוך . האם בשתי השיטות זה לכל החיים. ואיזו מהם עדיפה מסיבה כזו או אחרת . האם ניתן למצוא סטטיסטיקה בנושא ? אודה לך על תשובה מפורטת .

השחזור היותר מתוחכם ומוצלח הינו זה הנעשה בבית החולים אייכלוב, הוא ארוך יותר אך התוצאה היא יותר פיזיולוגית ומותאמת טוב יותר מבחינת הסינכרוניזציה לצד הבריא.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית