הסרת צלקת-גב כף רגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

14/06/2011 | 00:34 | מאת: הסרת צלקת

שלום, לפני 9 שנים עברתי השתלת עור בגב כף הרגל, הותיר צלקת גדולה ומגעילה. (מלבן אדומ עם חברבורות לבנות בתוכו),כיצד נייתן להסיר/להקטין אותה, אם בכלל? במידה ולא ניתן, כיצד ניתן לעשותה יותר עדינה, כדי שאנשים לא ישימו לב? אולי ניתן בדרך כלשהי להוריד את החברבורות הלבנות שבצלקת? תודה רבה.

שלום רב! קשה לעשות הערכה מסבלי לראות, אך על פניו נראה שלא ניתן להועיל הרבה בעניין זה. לגבי האזורים הלבנים יש לשקול ביצוע קעקוע רפואי שיטשטש במעט את ההבדלים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית