המנגיומות מולדות ברגליים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

07/09/2010 | 12:13 | מאת: שירן

שלום רב איני יודעת אם זה הפורופ לשאול יש לי רגל עם המנגיומות מולדות, כיום אני בת 26 ואחרי לידה ומצב הנגדים החמירו מאוד ומדלקות וכואבות, כל טיפול שניסיתי בעבר אם נסיוני או לא כולל לייזרים לא עזר, המגיומות שרושות מהעצם...האם ישנו טיפול או מומחה שניתן לפנות אליו לבירורים? אודה לך שירן

על מנת שניתן יהיה לתת תשובות מהימנות, יש צורך לראות את הנגעים. אני מציע לך לפנות או להדסה ירושליים, בלינסון,שיבא, או רמב"ם במרכזים בהם יש טיפולים בנגעים המכילים כלי דם ואז יציעו לך טיפול הולם. שנה טובה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית