כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/08/2016 | 17:36 | מאת: אמירה

ביום שבת נכוויותי בשתי הרגליים משמן רותח. כוויות דרגה 2 כ 5%. פניתי לבית החולים הומלץ לי על טיפול בסילברול. בהתחלה הצלחתי לדרוך על הרגליים כעת לא מצליחה לדרוך בכלל מרגישה לחץ נוראי. אשמח לחוות דעת. איך ניתן להעביר תמונות? אשמח לצרף תמונות

שלום רב! התופעות שמתוארות אינן יוצאות מן הכלל ומבטאות שלבי החלמה שונים, גם הטפול הינו מקובל. תמונות לא תעזורנה, ונראה שיש מקום לבדיקה של כירורג פלסטי עם הבנה בכויות כדי להמשיך לטפל או באותו אופן או בחבישות מתקדמות אחרות. רפואה שלימה!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית