כוויה בפנים מחומצה בעבודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

04/04/2016 | 18:08 | מאת: משה

שלום רב לפני כשבועיים נכוויתי בעבודה מחומצה חנקתית 12.5 נורמל באזור האף והלחי מספר טיפות. שטפתי את האזור במהירות תוך מספר שניות למשך דקות רבות וקיבלתי טיפול במרפאה בעבודהעם ג'ל ברן שילד והמשך שטיפות במים. הכוויה היא דרגה 1 ודרגה 2 שטחית על פי בדיקה של פלסטיקאי. הכוויה החלימה אך כעת הכתם בהתחלה היה בהיר ועכשיו נהייה אדום יותר. הארוע קרה לפני שבועיים וחצי. האם תישאר צלקת או שזה יחלים לגמרי? אציין שבשבוע הראשון מרחתי BURN CARE שזה כמו ביאפין ומאז אני מתמגן בקרם הגנה SPF50. הכוויה בלחי נעלמה לגמרי ובאף ישנו כתם אדמדם...האם זה יחלים לגמרי או שישאר צלקת או פיגמנט??? אשמח לתשובה ומה עליי לעשות...............

04/04/2016 | 21:39 | מאת: משה

איך אפשר לשלוח תמונות כדי שתראה את הכוויה........

שמוש במסנו קרינה בחשיפה לשמש הוא הפתרון הנכון. ככל שניתן להעריך באמצעות המידע שנתת, לא תיוותר צלקת.

04/05/2016 | 01:16 | מאת: משה

לכמה זמן עליי למרוח את מסנן הקרינה? איך אפשר להראות לך תמונות?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית