חתך עמוק במצח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/01/2016 | 09:25 | מאת: עדי

שלום, מקווה שאני מתייעצת בפורום הנכון. בני בן 2 ו-8 חודשים ובעל גוון עור בהיר, פתח אתמול את המצח. לאחר ביקור בביה"ח, הבנו כי מדובר בחתך עמוק אך דק ולכן ביצעו הדבקה. הוסבר כי הפלסטרים ישארו למשך שבועיים, ירדו לבד ולאחר מכן הומלץ לנו למרוח משחה בשם "קלוט קול". האם לדעתך תישאר צלקת? האם יש טעם להגיע לפלסטיקאי על מנת לקבל חווד דעת והכוונה לגבי אופן הטיפול? או שמע עליי לגשת לרופא עור? האם ישנה משחה אחרת שלטעמך כדאי למרוח? אודה לתשובתך. עדי

הפורום נכון. הדבקה מקובלת, הפלסטר לא יפול לבד, ניתן יהיה להסירו כ-12 יום אחר הפעולה. אין לי להציע טפול מקומי, כי אין, הגוף יעשה את שלו. לגבי התייעצות, אם תרצי, מקובל ורצוי ע"י כירורג פלסטי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית